A-hub och VD Markus Wibäck nominerade till Årets Nykomling och Årets VD på Stora Karriärdagen 2024

A-hub och VD Markus Wibäck nominerade till Årets Nykomling och Årets VD på Stora Karriärdagen 2024

Vi är stolta över att meddela att A-hub är nominerade till utmärkelsen Årets Nykomling 2024 bland de företag som förra året utsågs till Karriärföretag 2024. Vår VD och Grundare, Markus Wibäck, är dessutom nominerad i kategorin Årets VD.


Karriärföretagen har sedan 2011 identifierat Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, baserat på strikta kriterier och en expertpanel som säkerställer att arbetsgivarna uppfyller höga krav när det gäller att skapa långsiktiga karriärmöjligheter för unga talanger. I november förra året blev A-hub utsedd till Karriärföretag 2024, vilket erkänner oss som en av de mest attraktiva arbetsgivarna för studenter och unga talanger i Sverige. Att få vara finalist till "Årets Nykomling" och "Årets VD" bland dessa utvalda arbetsgivare betyder att vi på A-hub inte bara har lyckats skapa en inspirerande arbetsplats, utan att vi också har framtiden i sikte för våra medarbetare.


Motivering för "Årets Nykomling"

A-hub har framgångsrikt etablerat sig som en framstående arbetsgivare genom sitt starka engagemang för medarbetarnas utveckling. Företaget har skapat en arbetsmiljö som prioriterar både personlig och professionell tillväxt. Genom att erbjuda en kultur som uppmuntrar karriärutveckling och nya möjligheter, visar A-hub sitt tydliga engagemang för sina anställdas framtid. Karriärföretagen är därför stolta över att nominera A-hub till Årets Nykomling 2024.” - Karriärföretagen


Utöver vår nominering som Årets Nykomling 2024 har vi också glädjen att meddela att vår VD och grundare, Markus Wibäck, har blivit nominerad i den prestigefyllda kategorin Årets VD. Denna utmärkelse hedrar de VD:ar som har utmärkt sig genom sitt ledarskap, sitt engagemang för medarbetarna och sitt bidrag till företagets framgång. Markus nominering är ett starkt bevis på hans visionära ledarskap och engagemang för att driva A-hub framåt som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.


Motivering för "Årets VD"

Markus Wibäck har med sitt engagerade ledarskap framgångsrikt drivit företagets tillväxt och innovation. Genom att skapa en kultur präglad av öppenhet och samarbete har han främjat medarbetarnas engagemang och delaktighet. Markus fokuserar på att utveckla både individer och team, vilket har resulterat i en stark arbetsmiljö och ökad lojalitet bland medarbetarna. Hans strategiska vision och förmåga att navigera i en föränderlig marknad gör honom till en inspirerande ledare. Därför nomineras Markus Wibäck, A-hub, till Årets VD 2024.” - Karriärföretagen


Uttalande från Markus Wibäck

“Jag är oerhört stolt och tacksam över nomineringarna "Årets Nykomling" och "Årets VD". På A-hub har vi en unik organisationsstruktur som ger oss flexibiliteten att verkligen se och stötta varje medarbetare på deras individuella resa. Genom att skapa en miljö där människan alltid står i centrum och där personlig utveckling uppmuntras, tror jag att vi bygger en kultur som inte bara gynnar individen, utan också stärker företaget som helhet. Denna nominering är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta skapar verkligt värde och framgång. Tack till Karriärföretagen för att ni uppmärksammar vårt engagemang!"


Vinnarna i båda kategorierna kommer att utses på den Stora Karriärdagen som äger rum den 9 oktober 2024 på Berns Salonger i Stockholm.

För mer information om Karriärföretagen och årets nomineringar, besök Karriärföretagens sida för Stora Karriärdagen 2024!


För mer information, vänligen kontakta:

Isabella Kvist, Brand & Communications Manager på A-hub Group

Isabella@a-hub.se