A-hub klättrar på Topp 50-listan över Sveriges största kompetensföretag

A-hub klättrar på Topp 50-listan över Sveriges största kompetensföretag

Idag släppte Kompetensföretagen sin efterlängtade kvartalsrapport tillsammans med listan för de Topp 50 största kompetensföretagen, sett till omsättning andra kvartalet 2024. A-hub är stolta över att kunna meddela att vi har klättrat fyra placeringar och fortsätter att ta marknadsandelar på denna prestigefyllda lista över Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag.

Nyckelinsikter från rapporten:

  • Branschen har sett en minskning på 11% inom bemanning och hela 33% inom rekrytering under Q2 2024.
  • Trots dessa utmaningar har A-hub ökat sin omsättning med imponerande 68% jämfört med Q2 2023.
  • Framtidsindikatorn visar en försiktig optimism, där 65% av medlemsföretagen tror på en förbättring inom det kommande året.

Markus Wibäck, VD och Grundare av A-hub Group kommenterar rapporten: 

"Det är med en stor portion stolthet som jag tittar tillbaka på kvartal två och hela det första halvåret. Trots väldigt tuffa förutsättningar på arbetsmarknaden så visar hela teamet på A-hub att det är möjligt att skapa tillväxt även när det blåser. Engagemanget som vår bransch bidrar med i bryggan mellan företag och kandidater på arbetsmarknaden leder till skapade arbetstillfällen och att fler sökande får ett nytt jobb. Där är kollegorna på A-hub helt outstanding och det är hela nyckeln till framgången."

Vi vill uttrycka vårt varmaste tack till våra fantastiska medarbetare, kunder och kandidater för ert fortsatta förtroende och samarbete. Tillsammans blickar vi framåt mot nya framgångar och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans!


Ta del av kvartalsrapporten i sin helhet här.

Se hela topp-50 listan här.


För mer information, vänligen kontakta:

Isabella Kvist, Brand & Communications Manager på A-hub Group

Isabella@a-hub.se